About the Brennasaurus.

Goh, anders ga je even online ofzo. Ja dus.

Mijn naam is Brenna. Ik ben 16 jaar en zit in het laatste jaar van de Havo. Als ik niet was blijven zitten, had ik in het laatste jaar van het Gymnasium gezeten. Ledigheid is des duivels oor kussen, toch?

Ik ben veel te veel op internet. Soms zit ik er niet op, maar dan slaap ik. Voor de rest heb ik altijd mijn computer aan staan.

Ik speel piano. Nou ja, voor hoever je het spelen kan noemen. Ik heb bij elkaar ongeveer 6 à 7 jaar les gehad. Nu heb ik dat opgegeven, en ben overgegaan op zelfstudie. Het gaat redelijk goed, als ik het mag zeggen. Toch is het wel handig als je een leraar hebt, die kan je op je vingers tikken als je het verkeerd doet. Wat ik nogal vaak doe.

Ik praat veel. Zoals je al kan zien, typ ik ook veel. En waar het over gaat? Oordeel zelf. Ik vind dat het nergens over gaat.

Ik klamp me erg vast aan vrijheid van meningsuiting. Omdat ik tegenwoordig mensen snel voor het hoofd stoot, zeg ik er vaker ‘ik vind’ bij. Maar anders is het nog steeds mijn mening. Ik kan het wel verkondigen als feit, maar het blijft een mening.

Hm, wat is er nog over om te vertellen? Oh ja. Ik woon in het mooie, rustgevende Doetinchem. Het Doetinchem van de Superboeren, en de plek waar Geerhard Jolink is vermoord toen hij ’s ochtends zijn hondje uitliet. Het Doetinchem van Bleekpop en… Ehm.. Wat is er speciaal aan Doetinchem? Nee, niks dus.

Verder stop ik nu met typen. Mijn vingers worden moe.

Kusje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: